Husk på at støtte slagteriet

05 September 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Før i tiden var der næsten et slagteri i hver eneste større landsby på samme måde, som at du kunne finde erhverv, som der enten er blevet opslugt af supermarkeder, eller hvor de er udgået til fordel for serieproduktion, du kan købe i forretninger, der også handler med varer, som de andre specialerhverv tog sig af i gamle dage.

På nogle områder er det praktisk, men det har også medført, at vi er gået væk fra den tid, hvor man havde tid til at besøge alle de butikker, som man gik rundt og foretog sine indkøb, hvor man virkelig fik kvalitet hvert sted, hvor man kom hen, og man kendte også dem, som man kom ind hos.

Det har vi ikke tid til i moderne tider, så vi tager til takke med det, som vi kan få i de forretninger, hvor det hele er samlet, selvom det ikke altid er i den kvalitet, som vi ville ønske, det var.

Slagteriernes funktion er også forsøgt indtaget af supermarkederne, men de holder stand endnu, og det skal vi blive ved med at støtte.

slagteri

Dit slagteri har brug for dig

Selvfølgelig er der mange slagterier, som der klarer sig glimrende endnu, men der er luget noget ud i antallet, selvom der heldigvis er nye, som der også kommer til.

Men det siger bare noget om, at selvom man kan klare sig uden en skrædder og lignende, så vil man gerne have sit kød ordentligt, og dette får man altid bedst hos en slagter.

Så man gør noget ud af det, når man kommer ud til ens slagter, hvor man taler med slagteren, man rådfører sig til, hvad man skal lave sammen med det kød, man vil købe, hvor længe det skal have, og hvor meget man skal købe til det antal gæster, som man får.

Sådan skal det blive ved med at være.

More articles