Anbring din hund i et hundebur under kørsel

07 december 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Har din familie hund? Så bør I også have et hundebur til bilen.

Kan hunden ikke bare sidde på bagsædet?

Måske føler du ikke at der er det store behov for at have et hundebur i din bil. Du synes måske ikke at du har lyst til at spærre Fido inde i et bur når nu han er vant til at sidde på passagersædet ved siden af dig, eller på bagsædet sammen med børnene. Og det er heller ikke fordi I kører så mange ture med ham – blot et smut i skoven eller til stranden i weekenden, og så selvfølgelig til dyrlægen en gang om året.

image

Men her skal du tænke på at det faktisk rigtig hurtigt kan gå galt. Selv om hunden er vældig veltrænet og rolig af temperament kan den hurtigt blive skræmt eller agiteret. Og en løs hund i kabinen, som gør eller styrter rundt, er ikke videre befordrende for den trygge og sikre kørsel.

Der ud over bliver et sammenstød, en udskridning eller et lignende færdsels uheld endnu mere farligt hvis der er ikke fastspændte personer, dyr eller genstande i kabinen. Selv en forholdsvis let hund bliver lynhurtigt forvandlet til et dødbringende projektil som følge af de kræfter der er på spil.

Du vil således risikere dine egne og din families liv og lemmer ved ikke at placere hunden i et sikkert hundebur – og hundens, ikke at forglemme. Og derfor bør du anskaffe et hundebur som kan bruges til transport af hunden, både på korte og lange ture.

Find et billigt hundebur online

Den gode nyhed er at indkøb af hundebur ikke behøver at slå bunden ud af familiens budget. Et hundebur behøver ikke at være dyrt for at leve op til de sikkerhedsmæssige krav og standarder inden for området.

Hos Billiga-Hundburar.se kan du finde billige hundebure i top kvalitet – se dem alle på https://billiga-hundburar.se/ 

Flere Nyheder