Bedre tips til skønheds pleje

10 March 2020 Astrid Pedersen
Bedre tips til skønheds pleje

De kolde vintermåneder er ikke gode for skønheden. Både hud og hår lider under de lave temperaturer, det hårde vejr, og de mange timer i indendørs klima. Manglen på sol og frisk luft gør huden tør og mat, og det kan godt være svært at for den at genvinde balancen, når den det meste af dagen er udsat for tør indendørs luft. Håret lider under statisk elektricitet, udtørring, og slitage fra huer og hætter.

Alt i alt er de færreste på deres skønhedsmæssige top, når foråret melder sin ankomst. Det er dog sjældent værre, end at en dygtig kosmetolog og en erfaren frisør ikke kan rette op på det. Hvis du gerne vil have fikset dit look, så du kan stråle om kap med solen denne sommer, kan du således med fordel opsøge skønheds eksperterne, og lægge hud og hår i deres professionelle og erfarne hænder.

Få lækkert garn med hjælp fra din frisør

Tørt og glansløst vinterhår kan forvandles til en smuk og spændstig åbenbaring af farver og spillende reflekser med et frisør besøg. Der skal sjældent mere til end en afklipning af de slidte spidser og en farvning eller toning af længderne.

Du kan eventuelt få udført lyse striber i det triste hår for at skabe ekstra spil og effekt – disse vil forstærkes yderligere, når du kommer ud i solen til sommer! Og med en lækker hårkur kan de enkelte hårstrå få mulighed for at hele, så farven bliver dybere og håret kommer til at stråle.

Lad kosmetologen hjælpe din hud på vej

En typisk vinterhud vil være grålig og trist – måske præget af røde karsprængninger forårsaget af vinterens frost. Her kan en ansigtsbehandling være til stor hjælp. Efter en enkelt behandling kan du se en kæmpe forskel – og med de rette produkter kan du selv holde resultatet ved lige.

Få flere beauty tips på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

More articles