Chili Con Carne – den ideelle natmad til festen

21 June 2018 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du skal holde fest, og det tegner til at blive en fest af den slags, hvor gæsterne bliver til langt ud på natten, er det fornuftigt at servere lidt natmad til de trængende. Især hvis der også er alkohol involveret, da de fleste har brug for at få tanket reserverne op, hvis de ikke skal gå kolde alt for hurtigt.

I denne situation er det en god idé at tænke i praktiske baner, da du nok ikke gider stå og bakse med tilberedning og anretning af dette måltid, lige når festen når sit højdepunkt. Derfor kan du vælge at bruge en ret, som med fordel kan laves på forhånd, og blot skal varmes lidt op før den er klar til servering.

Chili Con Carne – nemt at have med at gøre, lækkert at spise

Til dette formål er Chili Con Carne nærmest den idéelle ret at servere. Chili Con Carne er nemt at tilberede, og kan for den sags skyld laves dagen før festen, da den faktisk kun bliver bedre af at stå og trække i gryden. Så længe ødet og bønnerne er kogt godt igennem, er der ingen sundhedsfare forbundet ved at lade din Chili Con Carne hvile under låg på komfuret, indtil den skal varmes op og serveres for de sultne gæster.

Du skal ikke bruge nogen særlige remedier til at tilberede din Chili Con Carne. En god, stor gryde, et almindeligt komfur med kogeplader og selvfølgelig diverse knive, skærebrætter og skeer skal selvfølgelig være på plads, men den slags udstyr er standard i de fleste køkkener. Retten kan serveres i skåle, og spises med en ske – det vil sige, ikke den store opvask. Og med sprøde tacos som tilbehør behøver ingen gæster at gå sultne fra bordet!

På dk-kogebogen.dk finder du den fulde opskrift på en lækker Chili Con Carne.

More articles