Det er en god plan at sikre sig sit domæne med det samme!

12 juni 2021
Anders Lundtang Hansen
image

Hvis vi lige skal omsætte det til et sprog, som de fleste kan forstå og omtaler det som, så er et domæne navnet på din hjemmeside, som således er det, som alle mennesker vil gå direkte ind på, om de søger efter navnet specifikt i søgelinjen, eller de søger efter navnet i en søgemaskine.

Det er således et unikt navn, så man ikke bliver mødt med forskellige forslag til præcist det samme navn til en hjemmeside, selvom man kan have nogle, der meget tæt minder om hinanden.

Du har måske nogle genvejstaster til de hjemmesider på samme måde, som de færreste kan huske numre til folk i deres telefon, fordi de har dem kodet ind.

Men det er jo stadig et unikt nummer, der gør, at du kommer til at ringe til den ønskede person og ikke en anden.

Så hvis man nu er en virksomhed, en webshop, en kunstner eller noget helt andet, der gerne vil have sig en hjemmeside, så er det med at sikre sig det ønskede domæne med det samme.

Dit domæne er unikt for dig

Du kan få dig et domæne med en landekode, som man kender det fra .dk, eller du kan få et mere internationalt såsom .com.

Men det er en god idé at sikre sig det med det samme, hvis man allerede er nogenlunde sikker på, hvad man skal bruge hjemmesiden til, om det er til at sælge eller gøre opmærksom på sig selv.

Du kan jo netop være uheldig, at din virksomhed har et specifikt navn, men det ønskede domæne, som der passer dertil, allerede er optaget.

Så kan man forsøge at købe det af den eller dem, som der allerede har det (der er nogle, der spekulerer i den slags for at tjene penge), eller man kan finde på et, der minder om det, man skal bruge.

Du kan finde dig et overblik over ledige domæner her https://dandomain.dk/domain/overblik og købe dit med det samme.

Flere Nyheder