Etablering af varmepumpe – den fremtidssikre løsning

20 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens gamle fyr snart skiftes ud? Så bør du overveje at købe en varmepumpe i stedet for et nyt et af slagsen.

Hvorfor skal jeg købe en luft/vand varmepumpe?

Hvis du fortrinsvis varmer huset op ved hjælp af vand radiatorer, er en luft til vand varmepumpe en oplagt erstatning for olie, pille eller gas fyret. En luft til vand varmepumpe vil sagtens kunne opvarme brugsvand og cirkulations vand i de samme mængder som det gamle fyr – og det til en meget lavere pris.

Dette skyldes at en varmepumpe er langt mere effektiv når det handler om at udnytte den tilførte energi end eksempelvis et fyr eller en elektrisk radiator. Du får således brug for mindre mængder af energi – og dermed bliver varmen billigere for dig og din familie.

Luft vand varmepumpe

Er en luft til vand varmepumpe ikke dyr at anskaffe?

Det kan måske godt virke som en stor mundfuld at skulle ud og købe en luft til vand varmepumpe. Der er ikke tale om nogen ubetydelig økonomisk udskrivning, hverken når det kælder indkøb eller montering af den nye varmepumpe – og derfor kan det være fristende blot at beholde det gamle fyr.

Men her skal du huske at du kan få tilskud til etablering af en varmepumpe løsning. Dette skyldes at en varmepumpe er det mest klima venlige og energi besparende alternativ til de konventionelle opvarmningsformer, hvorfor det offentlige yder energi tilskud til indkøb og installation af en sådan.

Der ud over vil din varmepumpe i løbet af få år have tjent sig selv hjem alene i besparelser på din varmeregning. Og så kan du glæde dig over billig varme i radiatorerne og i vandhanerne hele året rundt – også når frosten bider.

Få hjælp til etablering af varmepumpeløsning

Hos Amalo får du den mest kvalificerede rådgivning når det handler om valg og anskaffelse af varmepumpe – læs mere på Amalo.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://serviceöversikt.se/

https://bra-service.se/

https://servicenews.se/

https://alltomservice.se/

https://entredjehand.se/

https://service-bloggen.se/

https://service-firman.se/

https://service-tidningen.se/

https://service-tips.se/

https://servicefirmor.se/

https://serviceposten.se/

https://skandinaviskservice.se/

More articles