Få en tandretning med Invisalign

27 December 2020 Astrid Pedersen

Skal dit skæve smil atter være smukt og regelmæssigt? Så kan du med stor fordel overveje en tandretning med Invisalign skinner.

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign systemet består af forskellige elementer. Når du beslutter dig for at få en tandretning med Invisalign vil der på baggrund af et aftryk eller en 3D scanning af din mund blive fremstillet en digital model heraf. Din tandlæge vil herefter rette modellen til således at den viser det ønskede resultat.

De tynde Invisalign bøjler vil blive fremstillet på baggrund af denne model, og har til formål at rette dine tænder så de passer til den model som afbilder det ønskede resultat i løbet af et halvt til halvandet år. Du skifter skinnerne ud cirka hver fjortende dag således at tænderne gradvist flyttes. Du skal have skinnerne på i cirka 22 timer i døgnet, så du kan tage dem ud når du skal spise eller børste tænder.

Hvad koster en tandretning med Invisalign?

Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at genvinde et smukt og regelmæssigt smil. Hos You Smile I Smile kan du altid få et tilbud på en komfortabel tandretning med Invisalign, baseret på dine tænders beskaffenhed og dine egne ønsker og præferencer.

You Smile I Smile har mange års erfaring inden for kosmetisk tand behandling, her under tandretning med de usynlige Invisalign skinner. Du finder udelukkende dygtige tandlæger og klinik assistenter hos You Smile I Smile som har speciale inden for planlægning og tilrettelæggelse af individuelt tilpassede tandretnings forløb. Hos You Smile I Smile finder du desuden top of the line digitalt udstyr til diagnosticering og behandling, og du kan roligt regne med en grundig og udførlig forundersøgelse i anledning af din første konsultation.

Du kan læse mere, og forhøre dig vedrørende Invisalign pris hos You Smile I Smile på hjemmesiden yousmileismile.dk

More articles