Få udført din gulvafhøvling professionelt

15 maj 2019
Alberte Christiansen
Få udført din gulvafhøvling professionelt

Der er mange, der kaster sig ud at afhøvle trægulve på egen hånd, men dette er sjældent en god idé. Det kræver nemlig stor erfaring med gulvafhøvling, hvis man ønsker at få et godt resultat. Når man kaster sig ud i arbejdet på egen hånd, ender dette ofte med et resultat med slibemærker og forskellige niveauer i gulvet. Man kan hurtigt komme til at fjerne for meget af gulvene og dermed pådrage gulvene skader – og når skadet er sket, er dette svært at redde, selv for en professionel gulvsliber. Det er derfor en god idé at tage kontakt til professionel hjælp i forbindelse med en gulvafhøvling. Hermed kan du ligeledes få den bedste vejledning – måske er der faktisk ikke brug for en egentlig afhøvling, da en afslibning ofte kan være tilstrækkelig. Dette kan en professionel gulvsliber rådgive dig omkring.

Hvornår er en gulvafhøvling relevant?

Professionelle gulvslibere tilbyder både afhøvling og afslibning, når det kommer til renovation af gamle trægulve. Gulvafhøvling i Holbæk er relevant, når skaderne på gulvene er store. Når et gulv har været udsat for store skader og er meget slidt, er en afslibning ikke nok. Måske bølger gulvene op og ned efter en vandskade – dette kan afslibning ikke udbedre. Det er i sådanne tilfælde, at man benytter sig af gulvafhøvling i Holbæk. Denne efterfølges imidlertid altid af en gulvafslibning (samt efterbehandling), da gulvet har en grov overflade efter afhøvlingen.

Efterbehandling

Når gulvet er slebet fint, går man i gang med at efterbehandle, og dette kan foregå på forskellige måder. Efterbehandlingen har betydning for det endelige udseende af gulvene, og disse kræver forskellige grader af vedligehold. Lak giver en flot, stærk overflade, og denne kan både være mat eller blank. Rengøring er let i forbindelse med lak gulve. Olie giver en flot glans og er ligeledes en meget slidstærk løsning. Mulighederne er mange i forbindelse med en gulvafhøvling i Holbæk.

Flere Nyheder