Få et lækkert og skinnende trægulv med en gulvafslibning Rødovre

01 oktober 2018 Astrid Pedersen

editorial

Det er altid lækkert at få lagt et nyt og smukt trægulv. Et nyt trægulv har en særlig duft og udstråling – og har du valgt at få dit nylagte trægulv behandlet med sæbe eller lud, vil dit trægulv have den mest fantastiske lysende glød, samtidig med at det føles vildt lækkert at gå på. Med en sæbebehandling får dit gulv en silkemat overflade, og træet bliver tonet til en lys nuance, som kan lyse hele rummet op på en måde, som et gulv behandlet med lak aldrig vil kunne.

Til gengæld kræver et sæbebehandlet gulv langt mere vedligeholdelse end et lakeret eller malet gulv. Hvis du skal undgå, at dit sæbe behandlede gulv i løbet af kort tid kommer til at fremstå mat og trist, skal gulvet vaskes hyppigt med særlig sæbe. Dette vedligeholder den beskyttelse, gulvet modtog i forbindelse med at det blev lagt. Og når først den beskyttelse er væk, og det træværk, som udgør gulvet, er blotlagt, vil træets overflade hurtigt tørre ud, hvilket fører til, at træværkets fibre bliver porøse og mere modtagelige over for såvel snavs og støv som spildte væsker og solens falmende stråler.

Dit trægulv kan reddes med en effektiv gulvafslibning

Når først dit trægulv er blevet mat og gråt i overfladen som følge af nedtrådt støv, og spildte, farvede væsker har aflejret sig som skjolder i gulvets overflade, er det for sent at redde gulvet ved almindelig gulvvask. Der skal mere probate midler i brug – og her menes specifikt en grundig gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes de overfladiske tegn på slid, og et helt nyt gulv blotlægges unde den kedelige overflade. Med en plejende og beskyttende efterbehandling får du dit smukke og levende gulv igen – og sørger du for at vedligeholde det efter gulvmandens anvisninger, kan du have glæde af det i mange år.

Læs mere om gulvafslibning Rødovre på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder