Find en privatskole tæt på Hvidovre

04 maj 2021
Astrid Pedersen

Hvis du står for at skulle vælge en skole til dit skolesøgende barn og er i tvivl om, hvorvidt den nærmeste kommuneskole er den rette – ja, så kan du med fordel tage et kig på en privatskole i nærheden af din bopæl.

Hvorfor vælge en privatskole til mit barn?

Der kan være flere gode grunde til at vælge en privatskole frem for en kommunalt drevet folkeskole.

Den primære grund til at mange forældre sætter deres børn i privatskole er at de fleste privatskoler kan præstere et højere fagligt niveau end en kommunal folkeskole. Dette skyldes ikke mindst at klassekvotienterne i de private skoler som oftest er mere hensigtsmæssige end i de tilsvarende kommuneskoler.

Når der er færre elever per underviser vil det være nemmere at holde takten – og dette fører ganske naturligt til en stærkere faglighed gennem hele skoleåret.

Samtidig har private skoler bedre mulighed for at screene de undervisere som skal ansættes på skolerne end folkeskolerne har. Dette betyder et mere fast sammentømret lærerkollegium hvor alle trækker på samme hammel i forhold til skolens pædagogiske målsætning og vision.

Find en privatskole i Hvidovre med de rette værdier

Netop klar målsætning og ditto værdier har stor betydning for hvorledes dit barn bliver dannet i løbet af disse vigtige år. Når du vælger en privatskole har du mulighed for at tage et nøjere kig på skolens mål og værdisæt, og vælge det der passer til dine præferencer.

Er du og din familie bosat i hovedstadsområdet, nærmere betegnet Hvidovre, vil du for eksempel kunne vælge Johannesskolen. Johannesskolen er en af de ældste privatskoler i københavnsområdet og samtidig blandt de mere velrenommerede. Hos Johannesskolen består de drivende værdier af demokrati, fællesskab, medborgerskab og kreativitet som bærende elementer for samvær og undervisning.

Du kan læse meget mere om Johannesskolen, og rekvirere yderligere information, via hjemmesiden Johannesskolen.dk.

Flere Nyheder