Gå målrettet efter det kunst værk du eftersøger!

10 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Gå målrettet efter det kunst værk du eftersøger!

Nogle gange spørger man jo, hvor ihærdig en ildsjæl man egentlig er, hvis man mener noget seriøst og alvorligt.

Også selvom det måske er noget, som der hører ens fritid til – hvilket for eksempel kunne være at samle på kunst og have nogle udvalgte kunstværker derhjemme.

Måske er det endda en bestemt kunstner, en kunstretning eller et sammenrend af kunstnere af et kollektiv, som man sværger til at have stående eller hængende, fordi man gerne vil omgive sig med noget udvalgt kunst.

Formentlig kan man også lide andre typer af kunst, men man har besluttet sig for, at det lige er dét her, som man gerne vil samle på, selvom der bestemt var meget andet, man gerne ville bruge tiden på.

Men en ting er tiden, noget andet er pengene, som man skal ofre for at have alt det her kunst, og så skal der helst også gerne være plads til andre ting – ikke bare fysisk, men også psykisk.

Så får man måske besøg af en anden kunstkender en dag, som påpeger, at man mangler noget essentielt i ens samling, og man ved det egentlig godt, men man slår det henkastet hen i samtalen.

Men sandheden er, at de nager en, at man ikke har dette opfyldt i ens samling, og efterhånden kan man kun se dette hul i samlingen, end man egentlig kan nyde alt det, som man trods alt har.

Og så vender man jo tilbage til spørgsmålet om, hvad man er parat til at gøre for at kunne få lukket det hul og på ens samling komplet – indtil der måske bliver lavet noget igen, hvis det er af en nulevende kunstner?

Måske skal pengene køres i stilling, man skal have et godt netværk, og man skal kunne overtale dem, der ligger inde med viden om, hvor dette kunsttykke er henne – og så skal man endelig kunne overtale dem til at overdrage det.

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/

Flere Nyheder