Godt tømrerarbejde i Holbæk

13 January 2020 Søren Black
Godt tømrerarbejde i Holbæk

Livet er for kort til klamphuggeri

Der findes masser af opgaver i din bolig, der kræver et godt og solidt stykke tømrerarbejde. Det kan være udskiftning af døre og vinduer, en tilbygning eller nyt trægulv i stuen. Desværre kaster en del gør-det-selv folk sig over arbejdet med et ofte ringe resultat til følge. Har du skruet hænderne godt på, kan du selvfølgelig godt lave en del af tømrerens arbejde. Men er du ikke den store gør-det-selv type, så ender arbejdet ofte med at blive en gang klamphuggeri, som du og dine nærmeste bliver rigtig kede af at gå og se på. Så er det langt bedre at sende bud efter Tømrermester Viggo Nielsen og Sønner.

Høvlspåner i blodet

Hos Tømrermester Viggo Nielsen og Sønner finder du et professionelt tømrerfirma, der altid leverer et godt stykke kvalitetsarbejde. Her møder du en tømrer i Holbæk, der står tidligt op om morgenen og knokler på din ejendom, indtil det ønskede arbejde er udført på en tilfredsstillende måde. Virksomheden har været i familiens eje siden 1947, så ejeren her har så at sige høvlspåner i blodet. Det er tredje generation, der styrer virksomheden Tømrermester Viggo Nielsen og Sønner, hvilken kun har kunnet lade sig gøre, fordi et godt navn er opbygget i Holbæk og omegn. Det gode navn er kommet gennem hårdt arbejde, hvor brædder og søm har gjort den bolig, du holder så meget af endnu bedre.

Gode forbedringer i hjemmet

Træ er et fantastisk materiale, der egner sig perfekt til mange forskellige forbedringer i din bolig. Både vinduer, døre, gulve og lofter består ofte træ. Så kan man som Tømrermester Viggo Nielsen og Sønner håndtere træet til byggeri, så kan der virkelig blive tale om, at du får nogle gode forbedringer i dit hjem. Så har du brug for at få udført snedker- og tømrerarbejde, som du vil blive glad for i mange år fremover, så tag kontakt til Tømrermester Viggo Nielsen og Sønner.

More articles