Hvad er et webhotel?

11 November 2021 Silje Hansen

editorial

I denne artikel kan du blive klogere på, hvad et webhotel er. Vi kommer også ind på, hvad du kan bruge et webhotel til, samt hvor du finder det bedste og billigste webhotel i Danmark. Der findes i dag flere forskellige udbydere af webhoteller som du kan vælge mellem. Du behøver ikke at vælge et webhotel hos den virksomhed, som du har købt dit domæne hos. Det står dit helt frit for, hvorfor det kan være værd at undersøge markedet, så du får det som du har behov for og til den rette pris.

Hvad er et webhotel egentlig?

Det kan egentlig siges meget enkelt, hvad et webhotel egentlig er. Et webhotel er en plads du kan få på en server på internettet. Her kan du uploade og opbevare dine filer til hjemmesiden. Dermed kan du gøre designet til din hjemmeside eller webshop synlig for andre, når de søger efter dit domæne. 

image

Når du vælger et webhotel, har du også mulighed for at lave en webmail. En webmail er en mailkonto som ligger online. Det vil sige, at du kan tilgå din mail direkte fra din smartphone, tablet eller computer, så længe du er på internettet.

Der kan være forskel på, hvor meget plads du får tilgængelig alt efter, hvilket webhotel du vælger. Der kan også være forskel på antal af mailkonti du kan oprette, hvorfor det er noget du skal være opmærksom på i dit valg.

Derfor skal du vælge et webhotel hos Simply

Simply er Danmarks klart største og foretrukne udbyder af domæner og webhoteller. Det er et stort og anerkendt hostingfirma, som kan tilbyde dig forskellige webhoteller i prisklasser som alle kan være med på. Her skal du blot finde den pakke som passer til din hjemmeside og dit behov. Dermed er du godt kørende med alt hvad du skal bruge for at din hjemmeside eller webshop er synlig på internettet.

More articles