Hvorfor skal jeg vælge et Rocna anker?

17 maj 2020
Astrid Pedersen

De sikre og stabile ankre fra producenten Rocna repræsenterer den nyeste generation inden for ankre. Med et Rocna anker føjes optimal sikkerhed til såvel båd som til besætning. Ankre fra Rocna er SHHP certificerede, hvilket er din garanti for et holdbart og sikkert produkt, når du køber en Rocna anker. Uanset bundtypen og kæde længden vil et Rocna anker hurtigt og effektivt grave sig ned og holde alle slags både i alle størrelser med stor holdekraft.

Når du vælger et Rocna anker, får du tilmed livstids garanti mod brud. Flere uafhængige båd magasiner har via tests påvist at de smarte Rocna ankre overgår samtlige traditionelle anker designs. Et Rocna anker er nemlig designet til ikke at spilde energi med bly eller støbejerns vægt. Dette betyder, at vægten i et Rocna anker bruges mere effektivt i strukturstyrke og ekstra bladområde, hvilket øger holdekraften ganske betydeligt.

Alt i alt får du med et Rocna anker en større sikkerhed og et lettere anker, hvilket er en stor fordel for dig som indehaver at et vægt følsomt fartøj. Samtidig opnår du mærkbar øget præcision med dit Rocna anker, som på grund af sin smarte rullebjælke vender sig til den optimale vinkel i forhold til havbunden.

Hvilken størrelse Rocna anker skal jeg vælge?

Rocna anker kommer i alle størrelser op til 275 kg. Størrelsen på dit anker afhænger i høj grad på størrelsen, typen og vægten af din båd. Når du kigger på størrelses tabellen i den online shop tilhørende Bådbiksen, er værdierne fastlagt ud fra 25 m/s og blød bund. Til en 20 fods båd anbefales således enten et 4 eller 6 kg anker, afhængigt af bådens vægt.

Du kan læse meget mere om de moderne og effektive Rocna ankre, og finde et Rocna anker som passer perfekt til din båd, i den online shop på baadbiksen.dk

Flere Nyheder