Kan du selv blive maler i københavn?

08 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan du selv blive maler i københavn?

Der er mange forretningsmodeler og professioner, som man kan være ret så sikker på, ikke går af mode lige foreløbigt og stadig vil have et kundegrundlag i en god sjat tid fremover.

Blandt disse områder har vi mad, begravelser, indretning, og til det sidste gælder blandt andet det at hyre professionelle malere til at stå for en del af indretningen.

Og et tætpakket marked er blandt andet i vores danske hovedstad, København. Ofte ser man disse malerbiler kører rundt med logo på og lader til at have travlt med at nå fra firma til arbejdsplads. 

Så hvis du ikke lige har et fast arbejde eller går ledig, så kan det være, du overvejer at blive uddannet maler eller en autodidakt af slagsen, så du kan få en bid af kagen på markedet som maler i københavn.

Det kan vi sådan set også sagtens forstå, du gerne vil gøre, for umiddelbart virker det også til, at der grobund for at starte endnu en virksomhed af den slags op i København.

Dog vil vi lige give dig nogle overordnede råd til, hvad du skal gøre i den forbindelse. Mest af alt vil vi koncentrere os om, hvordan du gør det klart for dig selv, om det kan svare sig, fremfor at diskutere, hvordan man rent praktisk starter en virksomhed op. Det kan du læse meget mere om andre steder på nettet.

Tjek som sagt markedet ud for, hvor mange andre malerfirmaer der findes. Hvor er de mest koncentreret, er der et nicheområde, hvor du eventuelt kan slå dig ned på?

Vil du kunne overskue at være selvstændig alene, eller skal du have medarbejdere tilknyttet som alt fra andre malere til bogholdere og videre?

Der går nemlig rigtig meget tid med at være selvstændig, så det er ikke bare en almindelig arbejdsdag fra otte til 16, du går ind til – det tager meget af din fritid.

Så, er du klar til at påtage dig den opgave?

Flere Nyheder