Lad dit lokale autoværksted forestå service og reparation af din bil

13 January 2020 Astrid Pedersen
Lad dit lokale autoværksted forestå service og reparation af din bil

Er du i besiddelse af en eller flere biler, er det en god idé at have kontakt til et kompetent autoværksted, som kan hjælpe dig med at servicere din bil, eller forestå reparationer af eventuelle skader.

Hvem er Steffenauer Auto?

Steffenauer Auto er dit lokale autoværksted i Viborg. Er du bosat i Viborg eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge at tilmelde din bil en service ordning hos Steffenauer Auto, som er blandt de mere velansete autoværksteder i Viborg området. Hos Steffenauer Auto kan din bil få alle de service ydelser, som det kræver at holde den køreklar hele året rundt.

Når efteråret og vinteren står for døren, kan de dygtige auto mekanikere hos Steffenauer Auto sørge for, at bilens undervogn får en grundig og effektiv undervogns behandling med rust beskyttelse og rensning. Dette forhindrer rust og korrosion i at ødelægge bilens metal dele, og forlænger dermed bilens forventede levetid. Samtidig kan du få skiftet fra sommer til vinterdæk – og selvfølgelig den anden vej rundt, når foråret melder sin ankomst i de mellemliggende perioder kan du opbevare dine sommer og vinterdæk i værkstedets tilhørende dæk hotel, så de ikke optager plads i din carport eller på loftet i din private bolig.

Steffenauer Auto står desuden for et højt service niveau og en kundevendt betjening, uanset om du er i markedet efter behandling af skader, din pil har pådraget sig – for eksempel buler eller ridser i lakken – eller om du ønsker at opgradere din bil med nyt elektronisk udstyr. Steffenauer Auto kan forestå montering og installering af såvel bil stereo som alarm og tyverisikring eller klima anlæg. Og skulle din bil have fået et stenslag, hjælper Steffenauer Auto selvfølgelig også med hurtigt skift af forrude.

Du kan læse mere om Steffenauer Auto, og kontakte autoværkstedet, på https://www.steffenauerauto.dk/ 

More articles