Lad en bedemand i Nordjylland hjælpe med begravelsen

05 april 2021
Astrid Pedersen

Når vi mister mennesker vi holder af er der altid tale om en smertefuld oplevelse som efterlader os som pårørende i en tilstand af sorg og savn. Sorgen er helt naturlig, og vi skal alle igennem den svære periode. Som oftest lider vi mest under disse følelser det første par uger efter dødsfaldet – og da det er her det store slag skal stå med hensyn til praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse er det en god idé at få professionel hjælp hertil hos en bedemand.

Få hjælp til begravelse eller bisættelse i Nordjylland

Skal bisættelsen foregå fra en kirke eller et kapel i et af de nordjyske sogne i området omkring Hjørring, Hirtshals eller Brønderslev kan du med forde vælge Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri som din bedemand.

Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri er blandt de mest velrenommerede bedemandsforretninger i Kronjylland – og dette er ikke uden grund. Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kender nemlig hele området og har således afdelinger i såvel Hjørring, Hirtshals og Brønderslev som i Sindal og Tårs.

Derfor vil du altid hos Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kunne finde en bedemand som har god kontakt til præsten og kirkekontoret i netop det sogn fra hvilken din afdøde ægtefælle eller slægtning skal bisættes. Dette er en stor fordel idet det løfter en stor og tung vægt fra dine skuldre.

Med en erfaren bedemand til hjælp kan du være sikker på at begravelsen planlægges til punkt og prikke, og at afviklingen af dette arrangement kommer til at forløbe i henhold til planen. Det betyder at du kan fokusere på at tage en smuk og værdig afsked med den afdøde uden at skulle stresse over at sætte begravelse eller bisættelse i stand.

Hvis du ønsker kontakt til Baggesen Begravelsesforretning og Stenhuggeri kan du altid klikke dig ind på hjemmesiden https://www.baggesen.dk/ og finde telefonnummeret på den nærmeste afdeling af bedemandsforretningen.

Flere Nyheder