Løbetræning kan hjælpe dig af med de sidste kilo

10 marts 2020
Camilla Skøtt
Løbetræning kan hjælpe dig af med de sidste kilo

Har du svært ved at komme af med de allersidste kilo, kan du med fordel supplere din træning med løb i det fri – med lidt held er det dét, der skal til for at nå i mål.

Sportsbase falder vi jævnligt over sjove, finurlige og informative artikler, og i denne omgang er det blevet til en artikel om løbetræning. Ifølge “Optimér din træning – løb for at tabe dig” er der nemlig gode chancer for at komme de sidste kilo til livs, hvis du løbetræner i det fri.

Og der er mange fordele ved løbetræning, fortæller sportssitet:

“For det første bruger du hele kroppen på en naturlig måde, når du løber. Det er stadig de færreste typer træning, som er så gode for blodomløbet og hele systemet som løbetræning. For det andet kræver løbetræning hverken særlig meget udstyr eller et dyrt abonnement i et fitnesscenter. Og for det tredje bestemmer du helt selv, hvor og hvornår din træning skal foregå.”

Læg en plan, og nå dit mål

Det er altid de sidste kilo, der er de sværeste, og når du er kommet hertil, kan det være svært at holde motivationen ved lige. Derfor er det en god idé at lægge en plan for din løbetræning; med den i baghånden skal du nemlig ikke spekulere på, hvor langt du skal løbe og på hvilken måde – du skal bare tage afsted og gøre, som planen foreskriver.

Har du svært ved at komme ud af døren, kan du overveje at alliere dig med en god ven eller veninde, og hvis det ikke er en mulighed, kan det være, du skal ty til en personlig træner. Vælger du sidstnævnte, bør du gå efter én, der har erfaring med løbetræning, og én der ved, hvordan man hjælper udøveren med at holde motivationen ved lige, så du ikke mister modet undervejs.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/

Flere Nyheder