Nyt til dig, som er for træt til at læse

10 marts 2020
Astrid Pedersen
Nyt til dig, som er for træt til at læse

Hvis du tilhører det store flertal af fuldtids arbejdende danskere, er der ikke megen tid eller overskud til læsning i din hverdag. Når først dagens arbejde er overstået, aftensmaden lavet og fortæret, ungerne puttet og dagen således til ende, er man typisk så udmattet, at bogstaverne danser for øjnene af én. Det man har allermest brug for, er at lukke de trætte øjne i og lade roen indfinde sig. Og så er det bare lidt for nemt at tænde for en film eller en serie i stedet for at åbne en bog.

Læs din næste bog med ørerne

Men faktisk kan du sagtens få de gode læse oplevelser uden at skulle overanstrenge de i forvejen trætte øjne. Lydbøger er rigtig gode, når du ønsker at fordybe dig i en roman, en novelle, eller måske endda et stykke spændende fag litteratur eller non fiction.

Før i tiden var lydbøger forbeholdt blinde og svagt seende, som skulle bestille dem hjem på faste medier så som kassette bånd eller CD ROM’er fra et centralt blinde bibliotek. Men med internettets mellemkomst er lydbøger blevet tilgængelige for den brede befolkning. Mange forlag og andre udbydere sælger ebøger til download eller streaming via smarte apps, som du kan installere på din smartphone eller på din tablet.

Med et abonnement på en lydbogs tjeneste har du adgang til tusindvis af spændende lydbøger på dansk, indtalt af dygtige skuespillere eller uddannede speakere. Og faktisk viser den seneste forskning, at du får lige så meget ud af at lytte til en lydbog som du gør ved traditionel læsning. Efter en kort tilvænnings periode vil du således opleve, at du kan ”læse” en lydbog med lige så stor entusiasme og indlevelse som du kan læse en traditionel bog.

Du kan få mere info om lydbøger på nyhedsposten.dk

Tjek også disse sider:

https://nyhedsposten.dk/
https://daglignyt.dk/
https://BombastiskLiv.dk/
https://DagligTale.dk/
https://EnVerdenAfNyheder.dk/
https://NyhedsPuljen.dk/
https://NyhedsPlus.dk/
https://SOLOHISTORIE.dk/
https://udmelding.dk/
https://lidtnyt.dk/
https://danskenews.dk/
https://anchornews.dk/

Flere Nyheder