Sådan kan en tækkemand hjælpe

14 February 2020 Cecilie Mortensen
Sådan kan en tækkemand hjælpe

Måske har du allerede hørt om en tækkemand før, eller måske er det første gang, du hører ordet. Kort fortalt så er en tækkemand en fagperson, der kan hjælpe med at lægge stråtage. Selvom mange danskere i dag har boliger, hvor taget er enten i tegl, tagpap, fibercement, så ser man stadig, hvordan der også er huse, som har stråtag. Det kræver dog en helt særlig fagperson at lægge denne type tag – og heldigvis findes der tækkemænd, som skal hjælpe en godt i mål. 

Hvad arbejder en tækkemand med? 

Nogle af de ting som en tækkemand arbejder med er for det første nytænkning af stråtage. Dernæst kan der også opstå løbende behov for reparation på ens nuværende tag. Det kan også være, der skal laves nye kviste eller tagvinduer i dit stråtag. 

Derudover så kan der også være behov for at få hjælp til en mosbehandling af taget. Dette kan en tækkemand også være behjælpelig med. 

Mindst lige så vigtigt er der også, at man kan få brandsikret sit tag. På den måde kan man være med til at reducere udviklingen af en brand, hvis uheldet skulle ske. Her er man bl.a. inde og arbejde med at lave et undertag, hvor materialerne behandles med brandhæmmende midler. Dette stykke arbejde er desuden også en fordel ift. dine forsikringer, da et stråtag der er brandsikret kan betyde besparelser i dine forsikringer.  

Disse er blot nogle af de ting, som en tækkemand kan hjælpe med. Listen er lang, når det kommer til ting, der kan hjælpes med ved dit stråtag. 

Skal du bruge en tækkemand i Søndervig? 

hvis du ønsker hjælp fra en professionel tækkemand i Søndervig, så er der god hjælp af hente hos Ulfborg Tækkefirma. De tækker stråtage i Jylland og er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en professionel fagmand til dit tag.

More articles