Skal din træterrasse se ud som ny igen?

19 november 2018
Troels Nielsen
Skal din træterrasse se ud som ny igen?

Det er skønt med en træterrasse

Hvis du selv er den lykkelige indehaver af en træterrasse, så ved du, hvor hvor skønt det er at sætte sig ud en morgen med en kop kaffe og noget god morgenmad. Så kan du sidde der stille og roligt, og bare filosofere over hvor skønt livet er.

Eller hvad en dejlig sommeraften, hvor du og familien rykker aftensmaden ud på træterrassen. Grillen står ved siden af på græsset, og I nyder den dejlige fornemmelse af at gå rundt på det behagelige træ. 

På én eller anden måde er det lidt sjovt med træterrasser, og den effekt de har, for hvad er det lige de kan? Måske er det noget med, at du sidder lidt oppe, fordi terrassen er hævet lidt fra jorden. Eller måske har træ bare en slags beroligende effekt.

Selvfølgelig spiller det også ind, at det ser flot ud med en træterrasse. Med det rigtige træ ser det virkeligt godt ud i enhver have.

Husk at jeres træterrasse også skal vedligeholdes 

I og med, at træterrassen bliver udsat for vejr og vind hele året rundt, så kommer der noget naturlig slitage. Sne, frost, regnvejr og stærk sol er hård kost for træet. Og træet kan desuden blive udsat for algevækst. 

Men det er der heldigvis råd for. En rigtig god løsning til at give nyt liv til jeres træterrasse er, at I giver den en omhyggelig slibning. Det får simpelthen terrassen til at se ud som ny, og I får bagefter også endnu mere lyst til at benytte den. Det er selvfølgelig også et perfekt alternativ til at lave en helt ny terrasse.

Og hvis I tilmed giver træet den nødvendige efterbehandling, så får I en terrasse, som ikke kun er flot, men også er blevet stærkere, og har en endnu større holdbarhed. 

I skal benytte en fagmand

Husk at benytte en fagmand, som har erfaringen og det rigtige udstyr og værktøj til opgaven. Det kan eksempelvis være Gulvkanonen.dk. De kan hjælpe alle steder i landet. Prøv selv at søge på gulvafslibning Ringsted, hvis du bor på Midtsjælland. 

 

Flere Nyheder