Spar penge på at udskifte din iPhone X skærm selv

26 juli 2021
Silje Hansen

Hvis du er kommet til at ødelægge skærmen på din iPhone x, kan det være dyrt at skulle ud og investere i en ny. Her kan du nøjes med at få udskiftet skærmen, så den igen kommer til at fungere optimalt. Det er vel og mærket kun såfremt det er skærmen der er gået i stykker. Det kan være at du har tabt den eller der er kommet en stor flænge på en eller anden måde.

Generelt er Apple’s produkter høje i priserne sammenlignet med andre produkter på markedet. Det kommer måske af at det er et af de førende brands i hele verden, når det kommer til mobiltelefoner og elektroniske enheder. De har også en høj markedsværdi på brugte modeller, hvorfor det som regel heller ikke kan svare sig at købe en ny brugt telefon. Derfor vælger langt de fleste at opsøge en mobilreparatør for at få lavet sin iPhone, hvis den går i stykker. 

Hvis du er god med fingrene, kan du også let udskifte skærmen på en iPhone x. Det vil være en smule tidskrævende, men en del billigere end at sende den til reparation hos en mobilreparatør. 

Sådan udskifter du skærmen på en iPhone x

Hvis du har mod på at udskifte en skærm til en iPhone x selv, så er det lige til at gå til. Det kræver naturligvis, at du har det nødvendige udstyr for at kunne skille iPhonene ad. Herudover skal du ud og finde en ny skærm, som du kan erstatte den gamle med. Der skal som regel også købes en særlig tape til, så du er sikker på at skærmen sidder helt fast.

Er du i tvivl om, hvordan du afmontere den eksisterende skærm og påsætter den nye skærm, så kan du finde flere tutorials rundt på internettet.

Køb en ny og billig en iPhone X skærm her.

Flere Nyheder