Tegn på klargøring til rengøring af vinduer

28 januar 2020
Anders Lundtang Hansen
Tegn på klargøring til rengøring af vinduer

Hvornår er dine vinduer egentlig ved at være klar til at blive gjort rene?

Det kommer faktisk an på flere forhold, for selvom du måske har et fast tidspunkt eller en rutine med, hvornår du gør dine vinduer rene enten derhjemme eller på arbejdet, så kan der faktisk være ting, der gør, at man godt kan vente med at gøre dem rene – eller skal gøre det lidt oftere eller en ekstra gang.

Det giver jo selvfølgelig sig selv, at hvis man ikke oplever forskel på, om gardinerne er trukket for vinduerne eller ej, så er man nok ude i, at vinduerne er blevet for snaskede enten indvendigt eller udvendigt.

Måske er grunden, at man har nogle børn eller dyr, er godt kan lide at sætte fedtede fingre eller poter på vinduernes ruder, så de endte med at blive svære at se gennem, eller nogle insekter åbenbart vælger at splatte ud på ens vinduer, fordi de bliver tiltrukket af lyset indenfor.

Hvis man så derudover er en ryger, der ryger indenfor, så kan det sætte sig som en ulækker fernis på vinduet og selvfølgelig gardinerne, hvorfor man kan blive nødt til at vaske ruderne godt igennem, så man ikke alene kan kigge igennem dem, men der også lugter pænt indenfor igen.

Derfor afhænger disse opgaver også af, om man bruger noget gedigent og stærkt rengøringsmiddel, eller om man bare giver det en overfladisk vask – dette medfører også, at man kan regne ud, hvor lang tid man skal vente med at gøre dem rene næste gang.

Men der er jo også forskel på, om vinduerne er i nogle lokaler, hvor det koger, syder og sender damp og os på ruderne hver dag, hvor man laver mad, eller vinduerne befinder sig i nogle tillukkede loftskamre, hvor der alligevel sjældent er nogle, der skal kigge gennem disse vinduer.

Her kan man godt vente en del tid med at gøre dem rene.

Køb for resten dit næste parti vinduer hos Sparvinduer.dk

Flere Nyheder