Tid til at få lavet en ultralydundersøgelse? Sådan finder du en klinik

25 oktober 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er tiden inde til, at du skal have lavet en ultralydundersøgelse? Så kan næste skridt være, at du skal finde en klinik, du kan bestille en tid ved. Men hvordan vælger du egentlig et sted? Vi kommer her med et par forskellige kriterier, du kan have for øje, før du booker en tid. 

Sådan vælger du en klinik til din ultralydundersøgelse 

Undersøg hvornår du kan få lavet din undersøgelse

Hvis du gerne vil gøre det overskueligt at finde en klinik, du kan få en røntgenundersøgelse ved, så forhold dig gerne til, hvordan ventetiden er hos klinikken. For et kriterie din kommende klinik gerne må leve op til er, at du kan få hjælp i løbet af relativt kort tid. 

Ofte skal der laves en ultralydsundersøgelse, så du kan få afklaring omkring en gene, du måske har. Derfor kan det også give ekstra meget ro på, når personalet er hurtige til at finde et hul i kalenderen. 

Hvad siger tidligere kunder om klinikken? 

En anden tilgang du også kan vælge er, at du kigger mere på tidligere kundeudtalelser. For mon ikke du kunne tænke dig at havne ved en klinik, hvor folk har haft gode forløb og følt sig trygge. 

Er klinikken nem at komme til? 

Et tredje kriterie som din klinik også kan leve op til er, om den er nem at komme til. Det kan nemlig være ekstra belejligt, når der f.eks. går en busforbindelse tæt på, eller hvis der er gode parkeringsmuligheder. Det er derfor også noget, du kan tjekke op på. 

Hvis du kan ende med at bestille tid til en røntgenundersøgelse ved en klinik, der indfrier kriterierne herover, så er der god grund til at bestille en tid. Gå derfor endelig også i gang med at søge i dit lokalområde, så du får vist klinikker, der holder til tæt ved dig. 

 

 

Flere Nyheder